White Lies – Ole Bulls Scene, Aug 09

I came through thunder, the cold wind, the rain and the snow

BT

White Lies på Ole Bulls Scene i Bergen var rett og slett fantastisk. Jeg fikk se White Lies for andre gang, koselig og intimt, just the way I like it! Hele stemningen og opplevelsen var bedre enn Hove Festivalen. Denne gangen var vi så nær scenen, og de var så nær oss. Det var varmt, svetten rant, og jeg sang som om ingen hørte meg, og det gjorde de jo heller ikke, for ingenting slår den utrolige stemmen til Harry McVeigh.

Jeg har hatt en nydelig konsertopplevelse med andre ord. Det er som det Tina sier, vi får en slags personlig “connection” til bandet. Og denne gangen var det mye eyecontact, noe som jeg opplever som noe helt spesielt. Føltes nesten som om “groupie”-følelsene fra 16års-alderen kom tilbake.
Jeg husker ikke alle sangene de sang. Men set-listen så litt slik ut:
1. A Place To Hide
2. Farewell To The Fairground
3. Taxidermy
4. To Lose My Life
5. From The Stars
6. E.S.T
7. Unfinished Business
8. The Price Of Love
9. Fifty On Our Foreheads
10. The Rip (coverlåt, original fra bandet Portishead)
11. Death

One comment

Comments are closed.