Under Cover Of Darkness

The Strokes – Under Cover Of Darkness

Har jeg sagt jeg hater sykdom? og at jeg nå viser tegn til å bli frisk? SENT!
Jeg ble syk den tredje festivaldagen på Roskilde. Jeg lå altså i telt pakket i ull og sovepose da himmelen åpnet seg. På festivalplassen spilte Kaizers Orchestra, Artic Monkeys og The Strokes. Jeg er lei meg siden jeg ikke fikk se noen av dem. Spesielt når The Strokes har gjort et så bra comeback. Jeg så de i 2006, men det er jo 5år siden. Men jeg har alltid vært en person som er redd for leger og sykehus, så jeg holdt meg i teltet og gikk glipp av konsertene. Det er ikke alle som hadde gjort det samme tror jeg. Men jeg ser de nok igjen en gang 🙂

Denne låten blir forresten spilt om og om igjen i baren her på studentboligen til dansken. Det er bedre enn de som satt ute i parken og sang ‘Caught in the middle’ av a1.

3 comments

  1. kjipt å være syk på festival!! :/ æsj. men du får nok sjansen igjen ja 🙂 nå er det to uker til Tuska festivalen, og jeg har ikke vært syk siden… Ja, siden sist festival/ reise jeg var på. haha. det er så typisk. krysser fingrene for denne gang. skal i hvertfall ha med meg førstehjelpskit just in case :p

  2. Åh! Musikkvideo! Eg har faktisk aldri sett ein einaste musikkvideo av Strokes! Eg har hørt alle songane deras, men musikkvideo.. detta e den første! Og eg beklage beklage beklage på da dypaste at eg smitta deg =(

Comments are closed.