Ukens sang: Where Did All The Love Go

Ukens sang – Uke 12

Kasabian – Where Did All The Love Go

Indie Rock fra britiske Kasabian som spiller på Roskilde i år.
Jeg er ganske sikker på at jeg har hørt denne sangen på en serie eller film, men klarer ikke helt å sette fingen på hvilken serie eller film det var. Litt irriterende..

Hva synes du om sangen?
——

(Anette har foresten laget en facebook fanpage til meg :))

– Else

4 comments

  1. Jeg vet ikke om du er klar over det, men, det er altså konserter i utlandet også! Haha, nei jeg bare tuller. Forstår hva du snakker om. At jeg ikke fikk gå på Kaizers var litt av en knekk, og jeg er fremdeles bitter. Håper det blir lysere neste år, og at jeg har større muligheter for å ta meg litt småturer til Norge. Jeg har ikke akkurat noe valg heller når jeg tenker meg om, fordi jeg er helt nødt å studere i utlandet. I Norge er det ikke det studietilbuet jeg lengter etter, og det er mer eller minder umulig å få den utdannelsen jeg vil ha. Men jeg ser ikke så tungt på det, stortrivest i England, host, Storbritannia.
    .-= Chalten´s last blog ..IN THE MIDDLE OF THE CELEBRATIONS =-.

  2. Kan ikke si jeg kjenner den igjen, men veldig fengende låt! Så flott bloggen din er nå. Jeg har fullstendig glemt av den ettersom jeg ikke får varsler om nye innlegg lenger, men skal huske på å besøke deg regelmessig! Keep up the good work!
    .-= Silje´s last blog ..Boktips i feberheten =-.

Comments are closed.