Ukens Sang: Time Flies

Click here to read this entry in English


Ukens sang – Uke 13

Porcupine Tree – Time Flies

Porcupine Tree skal spille på Roskilde i år. Jeg fikk beskjed av Jaran (vokalist i Goliathon) at dette var et band jeg måtte få med meg. Han var full, så han husker det sikkert ikke, men jeg husker det meste, så Porcupine Tree skal jeg prøve å få med meg. Viss ikke, så får de iallefall tittelen ukens sang.

– Else

9 comments

  1. sv: Ikke i år nei. Var masse problemer i fjor med bånd under festivalen så vi ikke slapp inn osv. Rakk aldri å spise og alt det, så nå skal hele dagen nytes uten å måtte jobbe.
    .-= Irene´s last blog ..Jeg har fått jobb! =-.

  2. Det går vel egentlig greit, men jeg er blitt skikkelig forkjøla så det er trøstespise-grunn nr. 1. Grunn nr. 2 er litt verre. Typen (eller eksen blir det vel nå) slo opp for en stund siden, men det var et dårlig forhold, så like greit egentlig. Men det er jo kjipt for det om…
    .-= Eva´s last blog ..En liten åpenbaring =-.

Comments are closed.