Ukens sang: New Born

Ukens sang – Uke 11

Muse – New Born

Muse er fantastiske live. Etter konserten i Spektrum var jeg helt satt ut og kunne ikke fatte at jeg hadde fått opplevd noe så utrolig. Synes alle burde se Muse live en gang, selv om man ikke er fan, man blir overrasket over hva disse tre får til på en scene.

Tips!
Roskilde Festivalen har en konkurranse der du kan vinne festival-pass og Muse-merch.
Tenkte jeg skulle tipse dere om den, siden sist gang jeg tipset om en konkurranse så vant faktisk Lene to konsertbilletter til Audrey Horne i Trondheim, kanskje lykken min sprer seg til dere lesere?

– Else

13 comments

 1. sv: Hahahah! Ja, det hadde vært litt synd xP

  Nja, eller kaizers-øredobber 😉
  De er lik buttons på fremsiden, så har den sann stålpinne-greier og bakstykke, sann som vanlige øredobber. Mia R.Kaizer som har laget de til meg 🙂

  Kult! Regner med det kommer mange rare kommentarer, DMA vettu 😛
  .-= Anette´s last blog ..12.mar.2010 =-.

 2. Eg elskar Muse! Såg dei på Roskilde i 2007, men stod så langt bak at eg verken såg dei eller skjermane, så konsertopplevinga vart ikkje like bra som den kunne blitt. Skulle ønske eg kunne reist på Roskilde i år! Du er så heldig. 🙂
  .-= Mari´s last blog ..Våren er på veg =-.

 3. Sv: Åh, eg skulle så gjerne, men eg skal på to utanlandsturar no i vår, og har ikkje råd til Roskilde i tillegg. Dessverre, elles hadde eg lett blitt med!
  .-= Mari´s last blog ..Våren er på veg =-.

 4. Hei!
  Leste i et kommentarfelt at du har fått gratis tur til Roskilde, så jeg måtte ta turen innom her. Skal du blogge for festivalen? Jeg hadde tenkt å delta i konkurransen, men jeg GLEMMMMMTE det. Fuck!!
  Muse er fav.bandet mitt. Jeg var også i spektrum. Gleder meg syyyyyyyyyyykt til å se de på Roskilde. Herregud! jeg gleder meg.
  .-= Frk. Speilvendt´s last blog ..Til alle HATERE! =-.

Comments are closed.