Ukens sang: My Curse

Ukens sang – Uke 10

Killswitch Engage – My Curse

Enda ett Roskilde-aktuelt band. Alle har vel godt av litt melodiøs metalcore vel?
Åå, som jeg gleder meg 🙂

– Else

6 comments

 1. Jeg er ikke så fan av Killswitch, men jeg måtte jo se de live når jeg først var på Wacken! De hadde, og har fortsatt for den saks skyld, to kickass låter de avslutta showet med. Først denne, så Holy Diver.

  Sv: Ja, tia flyr!
  .-= Griffus´s last blog ..De siste dagene =-.

 2. Kuult! (hører strengt tatt ikke så mye på Killswitch Engage, men sangen var tøff) Igjen, du er kjempeheldig!
  .-= Eva´s last blog ..Dagens sang =-.

 3. hehe, ja, lønner seg vel med speilrefleks da 😉 har også canon ixus something selv ^^ så gøy, hva/hvem skal du ta bilder for?

  elsker den sangen! Killswitch’s beste (ihvertfall av det jeg har hørt)

 4. Ååååh, så måtte du selvfølgelig ta my curse! Kjempebra sang. Men eg liker bedre End of Heartache. huff, kor sjalu eg e. å kosa deg masse i roskilde, søs. med mindre da skjer et mirakel og eg kan bli med 😛
  .-= Mayvelin Solheim´s last blog ..Trofast i sykdom… =-.

Comments are closed.