Ukens sang: Drain Cosmetics

Ukens sang – Uke 14

Serena-Maneesh – Drain Cosmetics

Kan ikke nevne Serena-Maneesh uten å nevne søskene Emil og Hilma Nikolaisen,som også er søsken med Elvira Nikolaisen og Ivar Nikolaisen fra Silver, litt av en musikkfamilie eller hva?.
Uansett kan ikke skirve mye for det har vært en hektisk dag og jeg er trøtt.. Men jeg skal se de på Roskilde, og jeg skal hilse på Tommy igjen! yay! det blir bra 🙂

Else

6 comments

 1. sv;
  Biffy Clyro falt i smak, ja.

  ..eg aner ikkje? Eg har ikkje hørt noe om den siden eg hørte om den for flere år siden og tenkte at det e en bok eg egentlig burde lest, og først no har eg fått begynt på an, etter at eg endelig fikk an til jul i år. Han fyren hørtes litt- spesiell ut..
  Det e forresten en temmelig bra bok så langt, en veldig interessant innføring i grunnleggende filosofi kombinert med en spennende historie. Introduserer mange tanker eg aldri har tenkt før, og det e alltid en god ting in my book ^^
  .-= Espen HK´s last blog ..When we collide we come together =-.

 2. sv;
  ah, har ikkje sett filmen eg ^^
  liker kanskje bøker litt mer, siden du får så mye mer tid til å bli kjent med hver enkelt av historiene, og så flyr tiden så lett når man e på reise og har en bok..
  .-= Espen HK´s last blog ..When we collide we come together =-.

 3. Ånei, for jeg fant nettopp ut at hvis en skal ha for alle dagene, så må man kjøpe både club pass og weekend pass. Pass for alle fire dagene er utsolgt, fant det ihvertfall ikke på billettservice..

  Jeg har også tenkt til å gå alene, men hvis du vil, så kunne vi vel kanskje gått sammen? Men bare om du har lyst altså 😉
  .-= Kristin´s last blog ..NEVER KNOW WHY =-.

 4. Å, så flott! Jeg skal nok kjøpe helgepass, for det er noen band jeg vil se, men VIP hadde vært utrolig kult da! Men isåfall, kommer det i tillegg til helgepasset? For hvis det bare er en billett liksom, så kjøper jeg ikke helgepass med en gang.
  .-= Kristin´s last blog ..NEVER KNOW WHY =-.

 5. sv: Tusen takk 🙂 Ja, liker wordpress mye bedre allerede!

  Du har en helt fantastisk blogg, Else. Virkelig en av mine favoritter 🙂 Måten du skriver på om musikken er så bra. I tillegg er musikksmaken din helt super!
  Keep up the good work 🙂

Comments are closed.