Ukens Sang: Barbed Wired Babys Dream

Ukens sang – Uke 16

Nå klarte jeg å poste ukens sang før uken faktisk er over! Nesten litt stolt av meg selv. De som har fulgt med på ukens sang så poster jeg sanger fra artister som skal spille på Roskilde i år. Nå er det bare 65 dager igjen!

Dizzy Mizz Lizzy – Barbed Wired Babyes Dream

Kim Jensen sa jeg burde sjekke de ut. Det første albumet deres var visst legendarisk i Danmark. LEGEN wait for it, wait for it… DARY! (de som ikke har sett How I Met Your Mother skjønner kanskje ikke den, men men). Så jeg sjekket de ut og nå gleder jeg meg til å se de i sommer!

Btw. les mitt siste innlegg på Roskildebloggen! Den handler litt om Engelsk årsstudium og hun jenta som gikk i klassen som faktisk skal spille på festivalen i år. Klikk klikk

5 comments

  1. Åh, elsker den sangen til Susanne Sundfør. Fikk faktisk en liten åpenbaring da jeg hørte den første gang. Satt og var litt deppa og sliten, da jeg hørte den. For plutselig bare slo tanken meg “Livet vil alltid være verdt å leve, for det vil alltid være musikk.”

    sv: Ja, det har mye å si hvem man bor med, så du er jo kjempeheldig som får bo med en du kjenner.
    Haha, så gøy =)
    .-= Eva´s last blog ..Hvil i fred, Gustav Lorentzen =-.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.