Hvorfor spiller ikke disse på noen Skandinaviske festivaler i sommer?

..I wonder

Twin Atlantic’s nye video ‘Human After All’.
Jeg elsker disse herlige Skottene. En vakker dag skal jeg se de live, selv om de ikke er blitt bekreftet til noen festivaler eller konserter i nærheten.. Men men, i mellomtiden koser jeg meg med Vivarium.

Jeg har plassert min blogg i Bømlonorske bloggkart!
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

10 comments

 1. Fantastisk musikk, de dukka opp i høytalerne mine for noen måneder siden og jeg tenkte akkurat det samme! Fatter ikke at ingen festivaler har plukka dem opp.

 2. Sv: Enig i alt du sier, altfor mye fokus på gamle helter og sikre vinnere. Noen festivaler har noen bra up and coming band i år da (Hove, Øya og Slottsfjell) men 70& av disse banda blir nok totalt ukjent for alle utenom blodfansen om et års tid. Trist men sant.

 3. Sv: Sant nok, blir kun Hovefestivalen og en lokal festival som heter Frisild (en liten festival som ligger under Sildajazz Festivalen i Haugesund, eksperimentell jazz, dj-set og litt ukjente jazzartister/band) Blir rett og slett for dyrt å dra på mer. Er kun 17år også, så kan ikke bli frivillig heller enda..

 4. Sv: Var på Hove ifjor jeg og, gode artister og god stemning på campen. Grunnen til at det blir Hove i år er pga 10-12 band og at festivalen er digg å være på, nydelig plassering.

  Heldig som får sjansen til å være på så mange! Festivallivet er digg.

  Frisild@Sildajazzen 2010 bør du sjekke ut, de har en god del bra artister på plakaten: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/frisild?ref=ts

 5. Sv: Hove i år blir knallbra, hadde lyst til Roskilde også da men Hove hadde mer ting jeg måtte få med meg. Kult at du skal være festivalblogger da! Må være litt kult å bli plukket ut til å skrive om festivalen da:)

  Skulle egentlig på Iron Maiden jeg og, har billett og alt, men så dukka Frisild opp og jeg digger Elephant9 (pluss en del andre ting som spiller der er knallbra) så det blir nok Frisild på meg i år 🙂

Comments are closed.