Turboneger tilbake! ..og uten Hank von Helvete

Bildet er funner på google et sted..

Tony Sylvester fra Dukes Of Nothing har tatt plassen fra Hans Erik Dyvik Husby. Man kan se likheten da!
Sylvester er jo sjefen av fanklubben, så man skal ikke bekymre seg over at han kan de gamle låtene. Det er de nye låtene jeg er spent på..
Comebacket er itt merkelig synes jeg. Akkurat nå har jeg ingen forventninger. Jeg kan lett bli skuffet og bli lett imponert.
Gleder du deg?

Følg Turboneger på Twitter 🙂

4 comments

  1. sv: eg har veldig veldig veldig lyst. Men eg trur ikkje er har pengar, og vil jo helst vere der to dagar, men det er lettare sagt enn gjort. Hadde eg berre visst om fleire som kan vere interessert i fotografar/journalister.

    Ååå så heldig du er. Aah, men ja skjønnar den. Eg hadde lett sagt nei uten å blunke, hehe. 500 er jo eg egentlig ikkje så mykje. Vertfall ikkje når dagspassa kostar 800 +. Menmen :/ Hehe skjønnar deg som sagt veldig godt då. Kven var det du evt. skulle ha jobba for då?

Comments are closed.