Tid er oppskrytt!

Overskriften sier vel seg selv.
Når min bestekompis spør meg om jeg har det bra, så kan jeg ikke lyge. Han vet at jeg har hatt det ganske tøft, og det er vel grunnen at han spør.
Jeg lever hverdagen min med et smil og vennlige øyne, innvendig dør jeg.
Jeg hadde det fint, kjempe fint! Jeg hadde det nær perfekt! …og selvfølgelig så klarte jeg å ødelgge det. Det er min feil..

White Lies – Unfinished Business

The sand in the hour-glass is running low
I came through thunder, the cold win, the rain and the snow

Det var et øyeblikk jeg trodde jeg skulle bli bra. Det var en natt jeg ikke gråt, og da trodde jeg det skulle bli bedre. Jeg lurte meg selv, jeg ble ikke bedre..
——
Nå prøver jeg bare å gjøre andre ting.
Skal skrive om enda ett band, i morgen viss jeg får tid…

Tirsdager er den beste dagen i uken. Masse serier som kommer, og Pyro på P3. I dag var Toschie og Arve fra Audrey Horne der og valgte ut låter i siste timen av sendingen. Skal si jeg koste meg i sengen med en kopp te og bare lyttet til god musikk. Men god musikk gjør ikke humøret bedre..
“So long it’s been a very good year…”
Audrey Horne – Sail Away

– Else

7 comments

 1. Ro ned nervene a, pølsa. Du har jo omtrent en ren musikkblogg, og innlegget ditt var kanskje ikke det enkleste å skrive noe smart om. Du blowa opp en greie som var fint lism. Det gjorde jeg også, da jeg bestemte meg for å bli født. Horay!

 2. Klem og varme tanker… alle gjør vi feil, og ting går til hel%¤&. Men som regel kommer man styrket ut av det. Ting ordner seg skal du se… 😉

 3. Denne kommentaren kunne kanskje ikke passet bedre akkurat nå…

  Det er helt sant. Så lenge en er villig til å jobbe hardt kan en oppnå mye. Og det er viktig å huske på at det finnes mange veier for å nå det samme målet. Uansett hvilken utdannelse du tar så er jeg overbevist om at du vil lykkes som musikkjournalist og få et godt internasjonalt rykte. Jeg har stor tro på deg, og jeg vet at du har et talent. Hvor du er i fremtiden vet jeg ikke, men jeg har i hvert fall øynene åpne og ser for meg at jeg leser intervju og spalter i musikkmagasiner av kvalitet som du står bak, eller at du blir redaktør. Da kan jeg tenke “jeg viste denne jenta ville klare det”. Jeg har tro på deg, du er dyktig.
  .-= Chalten´s last blog ..BAK ET HALLELUJA =-.

 4. Hi Else. This is Mary, your fellow Roskilde blogger from America. that White Lies song is wonderful. have you seen them live yet?

  I’m sorry to hear you are feeling low. I think we all have our moments (especially if one is a music blogger!) Feel free to email me whenever if you want to talk, very sorry that I cannot read/write Norwegian! (using Google translator to read your blog) have a couple questions actually for you about your “attempt” to go to Roskilde a couple years ago. the whole camping thing has me very nervous!

  Mary x
  .-= Mary´s last blog ..Parklife Festival, Manchester. it has nothing to do with Blur. really! =-.

Leave a Reply