The Dandelion Deadbeats – The Ballad of Dan the Lion

Bedre sent enn aldri. Sånn er det når man er student, deltidsarbeider og driver musikkblogg på si. The Dandelion Deadbeats folkens! De slapp debutalbumet “The Ballad of Dan the Lion” i april, og den er verdt å lytte på.

© Kristina Aurore Photography
© Kristina Aurore Photography

Albumet har ni fengende feel-good-sanger. Jeg føler meg i hvertfall bra når jeg hører på albumet. The Dandelion Deadbeats sier at deres sjanger er DeathPop/PolitePunk. Det kan stemme at dette her er hyggelig punk, jeg føler meg jo allerede bra! “Racoon Eyes” er en av de låtene som skiller seg ut. Her har vi en ballade, en fin ballade. Albumet avslutter med en nydelig sang som heter “Campfire Flies”. Aldeles nydelig!

Sounden deres minner meg litt om Grand Island. Det er en god ting, for jeg liker Grand Island.

Hele The Ballad of Dan the Lion kan høres på Wimp, og du kan sjekke dem ut på Facebook.

Ellers så spiller de på Apollon i Bergen 6.juni under Musikkfest.

2 comments

    1. hehey! ja, var ikkje han eine der under Biffy Clyro-konserten? om eg husker rett. Kos deg på konsert! Dei spele kl 15 og eg jobber til 16, så får da ikkje med meg :/

Comments are closed.