Stolthet

Det har vært Copenhagen Pride siden 18.aug, men vi ble ikke med i feiringen før den siste dagen. Grunnen til dette var våre barndomshelter; Vengaboys!

Bartender som serverte øl midt på Rådhusplassen. Nice outfit!

De spilte selvfølgelig Ibiza, Uncle John From Jamacia, We Like To Party og de spilte faktisk Boom Boom Boom Boom hele to ganger. Det var jo fordi den første gangen de spilte den, var det veldig dårlig. Jeg vil gi den 25 minutters konserten en terningkast 1, og publikumsstemning terningkast 5.

Jonas, karen som skriker "metal!" med lidenskap hver gang han får sjansen, men som også var den som var mest engasjerte personen under Vengaboys konserten. Han digger også Kaizers. Jonas er kanon!

Etter Vengaboys dro vi først innom en pub, så videre til en annen festival i Enghaveparken. Strøm festivalen, en gratis eletronisk festival. Egentlig så satt vi bare på en benk og pratet resten av kvelden. Noen drakk litt øl, og noen rullet en joint, jeg bare satt der :p Det var virkelig gøy!

I morgen er det Malmöfestivalen; Johnossi, Against Me! og Band Of Horses. Enda en gratis festival. Norge har mye å lære av nabolandene.

2 comments

  1. Va litt random at det plutselig kom et bilde av Jonas midt inni innlegget om Vengaboys (ja eg leste teksten under bildet og).. xD Morsomt!

Comments are closed.