Spise verden. Javel..

Musikk som får deg til å smile..
Det får deg til å føle deg bra, eller.. vet ikke hvordan jeg skal beskrive denne musikken.
Det er virkelig noe med musikken til Jimmy Eat World.
Som er ute med nytt album i dag!

[klikk for Spotify]

Jeg har hørt de tre første låtene på albumet, og jeg er skuffa.. Hvorfor likte jeg disse før egentlig? Nå vil jeg ikke høre mer! Men kanskje jeg får en fin overraskelse. Satser på det..

Gir dere denne sangen i stedet for [klikk], den er fin, den gir deg den gode følelsen som jeg snakker om.

6 comments

  1. Jimmy Eat World har jeg ikke noe forhold til, og det er ikke typisk “meg-musikk”. Men jeg har en venninne som er ganske så fan, og det gjør meg ikke noe å høre på dem selv om jeg ikke setter det på selv.

    Bestillingene bare kommer inn, bare i går fikk jeg fire forespørsler. Synes det er artig at det ser ut for at de faller i smak, og det ville vært en bragd å sy for andre enn bare meg selv også. Har nok ikke tid før jeg flytter, men når jeg kommer tilbake til Norge på ferier er jeg klar igjen. 😉

  2. Er ikkje spesielt glad i det albumet sjølv, dei har nok tapt seg stort den siste tida. Ta en grunn likte eg Mixtape litt, men har med å lika sanga som heite Mixtape… Merkelig nok.

    SV: Eg og øla mi ja! Men det bare verdt å reise heilt til Munchen for det! Trust me! 1-liters øl <3

  3. Jeg tror det blir enda mer gøy når du kommer til Oslo jeg:-) da skal vi gjøre masse gøy, også må vi ta en søndagstur i Vigelandsparken. haha. Ja, vi går på Lydverket hele tiden! God idè:-D Jeg gleder meg til du kommer, for jeg savner deg<3

  4. SV: Brukte 20 tima på å komme meg frå Munchen til Oslo… tok ei stund! Men skulle jo reise billigst muligt!

Comments are closed.