Skambankt – Mantra

17.mai ga Skambankt ut singelen ‘Mantra’.
Nå er videoen endelig her!

Helt grei video synes jeg. Det var liksom ingenting spesielt med den. Men fy så godt det var å se gutta igjen!

Ja, Skambankt er et av mine favoritt band. Det er vel en grunn til at jeg har fått kallenavnet “Skambankt-dama” ..

‘Mantra’ er den første singelen fra deres fjerde album som kommer senere i høst. Føler at sangen var lit “myk” til å være Skambankt. De blir mykere for hvert album de gir ut. Så jeg sitter nå her og håper at albumet blir litt mer hardere enn denne singelen.

10 comments

 1. Skambankt-dama, faktisk xD Jeg har aldri hørt dem før, men synes heller ikke det var noe spesi med sangen ;o Føler den ble en blanding av rock, folkevise og DDE :p Hehe!

  Ja, man får som regel positiv respons tilbake om man er snill 😉 Men er liksom det å omgjøre hele livet til å tenke positivt. Det er vanskelig. Trenger å komme hjem å surmule litt i blant jeg også, ja :p
  .-= EVANETICA´s last blog ..I skyggen av et nytt liv (1) =-.

 2. Jeg likte den faktisk ganske godt jeg, syns ofte det blir litt for hardt! Så for Skambankts skyld får vi håpe det er flere som meg der ute…;)

  1. Det håper jeg også! jeg liker godt melodiske Skambankt, don’t get me wrong. Men savner det som var litt hardt 🙂

 3. Ikke en ny favoritt her, merker jeg.. Fikk nesten litt gåte-feeling over den i starten.

 4. Jeg har faktisk ikke noe spesielt forhold til dem…

  JA! DOWNLOAD!!!! Kan tro jeg er helt i hundre. Jeg som slet med å finne en kavalèr fikk plutselig gladmelding fra en kompis om at han og en til skulle dra. Så fikk Heidi lyst å bli med. I helga nevnte jeg det for en ny venninne her borte, og hun tok helt av da jeg fortalte hvilke band som kom. Ting løser seg for snilel piker.

Comments are closed.