Sing me a love song

Fredag 5.okt var jeg på Hulen, denne gang for å se Superfamily. Forrige gang Superfamily var i byen, den gang også på Hulen, var november 2009. Da spilte de en uforglemmelig konsert, og det var grunnen til at jeg måtte se de denne gangen også.

© Glenn Meling

De startet med en ny sang, kanskje for å vise at Superfamily virkelig er tilbake. De fikk iallefall opp stemningen. Andre låt ute var “Been Such A Long Time”, som var mitt personlige høydepunkt. Det er yndlingssangen min av dem og var i ekstase. Med andre ord; jeg danset og sang til utslitthet. Så ble jeg litt skuffet over at den beste sangen (i mine ører) kom så tidlig i konserten.
Superfamily hadde selvsagt andre godbiter på lur som “Warszawav”, “Taxi Dancing”, “I Could Be A Real Winner” og “Lets Go Dancing”. Jeg hadde det utrolig gøy den kvelden. De avsluttet konserten med den nye singelen “Pay The Price” og kanskje deres mest kjente sang “The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night”.

Helt ærlig var jeg litt skuffet. De var bra og ingen kan synge som Steven Wilson, men det var noe som manglet. Det var mer sceneshow forrige gang, føler jeg. Nei, har ikke glemt den gigantiske tøyhånden som havnet over publikum under konserten, men jeg ble ikke imponert. Det var litt kjedelig at jeg ikke kjente til de nye låtene, jeg liker å synge å danse med når jeg er på en slik konsert.
Med det sagt så jeg må si at Superfamily er et band man må få med seg live, det er bare så god stemning og deilig musikk. Albumet er snart ute, så da er det bare å glede seg til den.