Sahg, Kvarteret 11.feb

Click here to read this entry in English


På torsdag var jeg og Kenneth på åpnings-uken av Kvarteret for å se Sahg og The Goo Men. Eller, vi ville egentlig bare se Sahg.

Bilde: © Frank Robert Webermann

Dørene åpnet 21:00, og jeg traff Kenneth 21:30. Jeg ble jo overrasket over hvor høyt oppe jeg var på gjestelisten, følte meg spesiell, haha.
To timer etter dørene var åpnet kom endelig The Goo Men på scenen. Jeg og Kenneth var litt irritert over at vi kunne kommet to timer senere enn planlagt, oppvarmingsbandet kommer vel vanligvis på etter en time dørene har åpnet vel
Uansett The Goo Men var flinke, de hoppet på hverandre på scenen, lagde liv, og hoppet like så godt ned i publikum for å lage litt liv der nede også. Etter de hadde spilt syv sanger orket jeg ikke å telle sangene deres lenger. Det var mer enn nok. Thomas (den nye trommisen i Sahg) stod bak meg under oppvarmingen, jeg sa til han at han burde få ræven sin på scenen, og det virket som om han var like ivrig til å spille, som jeg var til å se de live.

Halv ett var Sahg endelig på scenen. Det var Kenneths første Sahg konsert, og min femte. Han var overrasket over hvor bra de var live. Eller så synes han kanskje at pyro-effektene var kule (neida :p).
Sahg spilte en god blanding fra både Sahg I og II, og vi var så heldige som fikk med oss en ny sang som het “Mortified” som kommer på Sahg III. Et album som har blitt utsatt, utsatt og enda mer utsatt. Så nå venter vi på det, og forhåpentligvis en turné? ja, takk!
Sahg var som alltid fantastiske live, selv om oppvarmingsbandet spilte flere sanger enn de.

Setlist:
1. Intro
2. Repent
3. The Executioner Undead
4. Ascent To Decadence
5. Rivers Running Dry / Star-crossed
6. Godless Faith
7. Soul Exile
8. Mortified
9. Pyromancer
10. Echoes Ring Forever

Konsertomtale kommer på eternal-terror.com og på espyrock.com for de engelske leserne 🙂
Jeg sier selvfølgelig i fra om når de blir lagt ut.

– Else

Bloglovin

3 comments

 1. Gleder meg fortsatt mest til Muse, jeg, men skal absolutt se Them Crooked Vultures også!
  Går bra med meg =) Men litt trist å ikke kunne kose like mye med hunden som før.
  .-= Eva´s last blog ..Jeg snører min sekk =-.

 2. Hallaisen Else !!

  Godt å se din iver etter god hardrock !! Du er en av gjengangerene på facebook,myspace og twitter med din hengivenhet til verdens beste musikk. Skulle bort å snakke ned deg utenfor Garage etter Pagan`s Mind på lørdag, men fikk en telefon akkurat da. Ville bare høre om du har gitt THIRD BRIGADE og IN CONFESSO en sjanse.. ? 🙂

  Uansett så spiller de på Inside 27.mars.

  Snakkes !

  Keep rockin` m/

Comments are closed.