Sahg III nærmer seg

I slutten av måneden kommer albumet jeg har ventet en evighet på. Ja, for det føles som en evighet. Albumet som skulle komme ut for minst 2 år siden er endelig her og har fått en releasedato; 30.aug kommer albumet Sahg III ut.
Men før den tid er det lyttefest og minikonsert på Garage (Bergen) dagen etter jeg kommer hjem fra Danmark. Jeg har sett så mye frem til dette albumet at jeg er redd for å bli skuffet. For albumet har tatt tid. Axl-Rose-tid har det tatt. Så akkurat som Chinese Democracy kan det ende i katastrofe.


© Funnet på Sahg’s Facebook

– Et spørsmal, hvem sin idè var det å ta den rare hatten på Tofthagens hode?! Det ser ikke bra ut. Ser at de prøver med en skummel-sirkus-opplegg med de nye promobildene. Noe som har blitt gjort så mange ganger før. Bare med bildene begynner jeg å bli skeptisk. Never jugde a book by it’s cover, får jeg vel satse på i denne omgangen.

Hør en smakebit fra albumet ‘Mortify’ på Sahg’s Myspaceside.

2 comments

Comments are closed.