Roskilde!!

Så ble det Kaizers Orchestra allikevel, sammen med Portishead og My Chemical Romance.
Progammet er fortsatt svak, dessverre. Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men det burde ha lært litt fra Norway Rock eller Peace and Love?
Iron Maiden er stort, men kunne ønske de kunne få enda en like god headliner. Kaizers har mange fans, det er det ingen tvil om. My Chemical Romance har sine emoer. Men ååå, gi meg.. Gi meg Placebo! ( A girl can dream… )

Men jeg er fornøyd med Kaizers. Det er jeg. Så lenge de ikke spiller noe altfor nytt, da blir konserten dømt til å være skuffende.. Hører dere Kaizers? Ikke noe violeta-tull på Roskilde takk!!

Roskilde er snart utsolgt forresten 😉

2 comments

  1. Åååååh. Eg lurar faktisk på å ta meg ein tur til Roskilde, dei to siste dagane. Mest for å sjå Kaizers, men vil også sjå My Chemical Romance. Sjølv om er blei så utruleg skuffa av det siste, så var dei favorittbandet mitt i fleire år. Men ikkje no lengre. Men uansett så er det jo minner. Men eg lurar på om det er verdt det. Skulle gjerne ha vore der heile festivalen, men eg skal på hove, og på familieferie til Billund frå den 2. juli. Så derfor rekk eg berre dei to siste dagane :/ YES/NO. Skulle ønske eg kunne skaffe meg akkreditering, men det er litt vanskelig :/

  2. Liker Violeta, Violeta utrolig godt jeg… Men, snakk om dårlig program. har du sett hvem som kommer til rått og råde? 50 cent!

Comments are closed.