Roskilde update 2!

I’m caught up in the Orange Feeling! ♥

Jeg har skrevet et innlegg på Roskildebloggen om hvorfor jenter kommer innom campen og spør etter Robert Pattinson. Les intervju med han her.

Jeg har egentlig ikke så mye å si. Men jeg har fått den herlige festivalfølelsen tilbake! Jeg hadde den ikke på Hove i fjor (kanskje derfor jeg ikke likte festivalen så godt), men jeg har fått den tilbake nå. Jeg smiler, drikker øl, går på konserter jeg egentlig hadde planer om å dra på (Gorillaz) og drar ikke på de jeg hadde planer om å se (Porcupine Tree). Men jeg har det fint, smiler faktisk mens jeg skriver dette innlegget.

Jeg så forresten Gorillaz i går. De var fantastiske! Det var helt sykt! Ganske så flott å se alle menneskene bak tegnefigurene. De var helt fantastiske live. Ååå, burde nesten skrive en omtale, men kan egentlig ingen av sangene. Og da er det litt vanskelig å fortelle dere om alle de magiske øyeblikkene. Men magisk er det rette ordet å beskrive den fantastiske konserten.

Nå stikker jeg på Jon Olav Nilsen og Gjengen. De har spilt i 20min, så de er sikkert ferdige snart.

Camp Hest eller Kolera! aka. Camp Cullen! ååå, som vi koser oss 🙂

2 comments

  1. Åh, gøy! Misunnar deg skikkeleg. Fint vêr har dere òg!

    Han fyren liknar heilt sjukt på Robert Pattinson. Lo godt av den plakaten dei har hengt opp. 😀

  2. Lurer på 2 ting ang. John Olav Nilsen-konserten:
    1. Så han dopet ut?
    2. Var han veldig interessert i scenekanten?
    På Øyafestivalen i fjor var nemlig svaret på begge de spørsmålene et klart og rungende ja..

Comments are closed.