Rammstein in Amerika

Da Rammstein erobret Amerika! – Hvem er det som ikke vil se en dokumentar om det?
Jeg har nettopp brukt to timer på Rammstein sine eventyr i Amerika. Jeg har hørt ord fra Chad Smith, Steven Tyler, Scott Ian, Marilyn Manson og selvsagt fra bandmedlemmene i Rammstein. Jeg tror til og med at tysken min er blitt ett lite hakk bedre etter disse to timene. Jeg har lært at Rammstein fikk galne amerikanere til å lære seg tysk og at ikke alle tok godt imot dem. De er jo meget spesielle, men jeg liker det! Dokumentaren tar også for seg Rammstein på turné i Sør-Amerika med Kiss. Men jeg skal ikke røpe for mye, jeg anbefaler at du ser på denne filmen selv! Do it! Do it now!

Siden det er Rammstein så jeg må vel advare om sterke scener.

Jeg foretrekker den tyske traileren, så kos dere med den!

Det er vel heller ingen overraskelse at Rammstein hinter om at de er tilbake i studio.