Purified In Blood – Flight Of A Dying Sun

Jeg har funnet ut at jeg kommer nok til å skrive det alle andre har sagt om dette albumet. Det er variert. Erlend Hjelvik fra Kvelertak er gjestevokal under sangen ‘Mot Grav’, som er den eneste norsktalende sangen på albumet. Den er også første singel. Denne sangen blir så klart sammenlignet med ‘Under Den Svarte Himmel’ som var den eneste norsktalende sangen på forrige album ‘Under Black Skies’. Og som forrige gang, så funker Purified In Blood på norsk. Det bør de fortsette mer med.Selv om Glenn Reaper egentlig har forlatt bandet så er han gjestevokal på låta ‘Iron Hands’, men ellers synger “hopperen” Hallgeir Skretting Enoksen alle låtene.
Dette er noe alle kritikere har skrevet om det nye albumet til Purified In Blood. Jeg er ikke kritiker, jeg kan skrive akkurat det jeg vil. Dessverre så er jeg enig i det BT og Dagbladet skriver. Jeg hadde selv gitt dette albumet en femmer. Lett!

1. The Absolute
2. Storm Of Blood
3. Mot Grav
4. Iron Hands
5. Mind Is Fire
6. Escape To Solace
7. Void
8. Flight Of A Dying Sun

Så få fingen ut og hør gjennom ‘Flight Of A Dying Sun’ allerede!

Se også:
Bildeserie; Rått & Råde 2010
Bildeserie; Norway Rock 2010
© Else Solheim

http://www.facebook.com/purifiedinblood
https://twitter.com/PurifiedinBlood