Planlegging

Click here to read this entry in English


Third Brigade spiller på Inside på lørdag.
Frode fra KLEManagement har “pushet” på meg dette bandet, noe jeg er glad for, for de er utrolig dyktige. Jeg som er så glad i melodisk hardrock burde jo gå, men så er det noe som heter økonomi, og jeg har rett og slett ikke råd. You win some, you lose some.

15.april spiller kritikerroste Howl på Hulen. Da har jeg penger og da kan jeg dra. Det nye albumet ‘Cold Water Music’ er fantastisk, men det er jo det første albumet ‘Higher Class Of Lush’ også. ‘Cold Water Music’ blir garantert månedens album i april. Konsertomtale kommer selvfølgelig (om jeg kommer meg på konserten, tvinge med meg Tina?)

Nå skal jeg skrive om Wild Water, som er neste band ut på bloggen.
Og undre over hva jeg skal skrive på Roskildebloggen denne uken. Vurderer Alice In Chains, men har allerede nevnt de, så det må bli noe annet.. Jeg vil ha mer rock til Roskilde!
Men når man snakker om Roskilde, Thor Martin har skrevet et fantastisk innlegg om norsk musikk (bergensbølgen) og Serena Maneesh, les her!

Nå må jeg planlegge økonomien framover, og skrive om Wild Water.
(ang. forrige innelgg, ja jeg er trist. Og det var dere som ville at jeg skulle bli mer personlig siden jeg ikke videoblogger lenger.. Sannheten er at Else Malin Solheim har det ikke så bra, men prøver så godt jeg kan for å ikke la det hindre meg i å nå mine drømmer om å bli musikkjournalist)

Ha en fortsatt fin kveld!

– Else

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Gyldenprisnorske bloggkart!

9 comments

 1. Stemmer fortsatt for at du skal skrive om flaue fastivalhistorier eller humoristiske festival-tips på roskildebloggen! 😛

 2. sv: Haha, nei da så 😛 Kanskje like greit, føler at sanne historier og tips vil handle litt for mye om festival-doer :S

 3. sv: Hahaha 😛 Nei, festivaldoer er fæle greier!

  Helt enig! Man skal liksom ikke være ren og pen å designerantrekkene side som man bærer i trillekoffert når man er på festival!

  Finfin, ser frem til det 😉
  .-= Anette´s last blog ..Middagslur =-.

 4. SV: Har kanskje en kompis som kan hjelpe meg med det , om ikke får jeg prøve ut selv.
  Men okey, vi får se da… jeg gir en lyd om jeg får det til :p
  Må tenke litt til over det.. Hehehe 😀

  Er så lei av blogging egentlig.. 🙁
  .-= therese´s last blog ..Hvor er motivasjonen? Ute på tur! =-.

 5. Jeg heier på deg (i det å bli musikkjournalist, du kommer til å få det til! ) 🙂

  sv: Haha, nei, si det…
  .-= Eva´s last blog ..høhø =-.

Leave a Reply