Paper Tigers

Paper Tigers

Linus Valdemar
Andreas Valdemar
Max Hoffmeyer
Nicklas Løvén

Å rive rocken opp med røttene har blitt gjort mange ganger – kunsten ligger i å få røttene til å trives i nytt jord.
De fire gutter i Paper Tigers har tatt sprang fra den lokale bodega, til Danmarks spillesteder med arketypisk, anti-autoritær velspillet rock’n’roll.
De brenner igjennom med en britpop-inspirert rocketone, fra Beatles til Oasis, uten å bli reaksjonær – de klarer nemlig å skrive sanger i deres helt egen sjanger, og med kraftig energi!

Bandet har fått en del ros for deres livekonserter, hvor de klarer å få hele publikum med i deres univers hver eneste gang, og med deres energiske konserter og hit-pregende sanger, så stiler bandet etter at publikum skal hjem med en sulten fornemmelse etter mer.

– Fra pressemeldingen

Paper Tigers er et dansk band fra København som er nå ute med debut EP’en ‘If We May’.
Man kan lett høre at bandet er inspirert av The Beatles. Spesielt i låten ‘Ringing My Bell’, hvor man hører teksten; you’re the Lucy in the sky. ‘If We May’ er et album med seks behagelige, popinspirerte rockelåter. Paper Tigers har prøvd å lage musikk inspirert av 60-tallet med 90-tallets pop vridd inn, det har det klart. Personlig så ble det litt for rolig for meg, jeg kunne ønske det var litt røffere.
Utenom det så er EP’en ‘If We May’ verdt å sjekke ut. – iTunes

Linker:
Myspace
Bandbase
Youtube
Twitter