Øyanatt? Not so much.

Med ukespassene vant jeg også en valgfri Øyanatt på Vulkan for meg og en annen. Jeg hadde ikke sett gjennom hele programmet, men jeg valgte lørdag fordi det hadde vert en fin avslutning på en herlig festival. Vi ankom Vulkan cirka to timer etter dørene åpnet. Det stod at arrangementet var utsolgt, men vi skulle jo være på listen så det bekymret oss ikke. Vi snakket med en liten fyr med en gjesteliste som sier at vi ikke står på den. Han hadde fått en ny liste for den gamle hadde for mange navn, ergo våre navn ble strøket vekk. Han sa om vi hadde kommet tidligere så hadde vi blitt sluppet inn, men fra det tidspunktet så gjaldt den nye listen. Dette var jo noe jeg ikke fikk beskjed om. Første gang jeg har vert på en liste og ikke kommet inn. Uprofesjonelt? Yes! Skjerpings til alle som er involvert, lille dørvakt, Tidal osv.