Øyafestivalen 2015

Har nylig flytta til Oslo. Jeg og min lille bachelorgrad i medievitenskap kom inn på master i journalistikk hvor det kun er 15 studieplasser. Ja, jeg er ganske stolt av det, da det finnes ikke master i journalistikk i Bergen og vet det er hard konkurranse om studieplasser. Så nå er jeg i Oslo.

Jeg har alltid hatt lyst å dra på Øyafestivalen, men på grunn av jobb og at jeg har bodd på Vestlandet har jeg ikke hatt muligheten. I år var jeg for sent ute å be om akkreditering, kanskje neste år. Festivalen er også dyr, særlig når man har brukt mange tusen på flytting. Så jeg gjorde som i 2004, jeg meldte meg på konkurranser. Mitt motto har lenge vært, du vinner ikke om du ikke deltar. Utrolig nok så vant jeg ukespass til Øyafestivalen. Når man har jobba hele sommeren er jeg SÅ glad for at dette er hvordan jeg starter min tid i Oslo.

I dagene framover skal jeg gi dere Øyaoppsummeringer. Jeg skal ta med meg en venninne som ikke er så glad i rock og metal, så jeg har sagt at jeg blir med på det meste. Dette blir spennende. Vi skal definitivt se Flo 🙂