Opptatt

Click here to read this entry in English


Jeg lovet at jeg skulle blogge mere, men om dagen er jeg så sliten og trøtt etter jobb, jeg får lyst å legge meg kl 20, det er ikke bra!
Så jobber jeg med å skrive konsertomtale om Sahg konserten på engelsk, det tar jo tid..
Må også skrive om Kaizers konserten. Jeg kan si Kaizers skuffer aldri, tror kanskje det bare var jeg som klarte å skuffe meg selv. Jeg klarte ikke å være glad over å se Kaizers, jeg gledet meg ikke til konserten en gang. Gleden er blitt tatt fra meg, og jeg vil ha den tilbake! Men jeg skal skrive om konserten på bloggen. Det er bare spørsmål om tid.
Jeg lover jeg skal drikke en del kopper kaffe i morgen, og blogge som bare det! 😀

Venter fortsatt på at konsertomtalen min av Sahg skal komme på Eternal Terror. Ja, for den er faktisk ferdig skrevet på norsk!
Litt rart siden min første konsertomtale hadde jeg en “lucky charm”, og nå har jeg ikke det lenger, og jeg føler at jeg gjorde en dårlig jobb med å anmelde Sahg, når jeg vet jeg kan gjøre bedre. Men dere får se når den kommer på ET.

Festival-update: i går ble det bekreftet at Motörhead, Gallows og Porcupine Tree bekreftet til Roskilde! Det blir bare bedre og bedre 🙂

Så har jeg en beskjed til en av leserne mine (som ikke blogger), nemlig Erle, du som handler på Spar som jeg ikke vet hvem er (hvor skummelt er ikke det liksom?). Men i går så ble jeg kontaktet av Jan Vidar Stensønes, og han var veldig takknemlig for at du hadde anbefalt meg til å skrive om han på den gamle bloggen. Så en stor takk til deg fra han!

Det var dagens blogging.
ses i morgen! Jeg lover 🙂

– Else

Bloglovin

2 comments

  1. Kanskje jeg bare skal si hei neste gang jeg ser deg på Spar, så virker jeg ikke så skummel =)
    Synd du ikke får hørt J.V.S live, han er utrolig god!

Leave a Reply