Ny video fra Paramore

Paramore begynner å vokse på meg altså…

Foto: Who knows.. fant det på Google og der stod det ingenting om fotograf!

De skal spille på Hove i sommer og Roskilde (der jeg skal se de).
Hayley Williams har en helt utrolig stemme. Det er nesten litt sykt at hun kan nå så høye toner.

Paramore – Careful

Videoen liker jeg veldig godt. Den gir oss vanlige mennesker et lite innblikk i turnelivet. Det ser slitsomt ut, men også gøy. Tenk å reise rundt og oppleve så mye?
Hmm.. kanskje jeg skal bli roadie!

3 comments

  1. Paramore ligge kanskje ikke helt i “min gate”, men det er langt i fra det verste som ungdommen nå til dags hører på.

  2. Paramore har blitt mitt nye Green Day – det e så enkel og lettlikbar musikk og mest kun pakket inn av gitar-vreng, men eg liker det litt uansett. I mine enklere stunder e det greit med sånn musikk, og videoen var for øvrig ganske stilig – gleder meg til å se de på Hove i sommer ^^,

  3. Selvfølgelig vokse de på deg 😉 It’s in your genes 😛 Eller så har jeg alltid hatt en ting for flinke live vokalister, og Hayley er en av dem. Hvertall det jeg har sett av live opptak 😉 Åh, hvor jeg er misunnelig på deg 😛

Comments are closed.