Ny video fra Elliot Minor

Britene i Elliot Minor er ute med ny video. Selv føler jeg at de kommer ut med en ny video hele tiden. Produktive gutter må jeg si.
God video, bra låt, men jeg litt lei av vokalen, den er så “ung”. Sjekk ut videoen så skjønner du nok hva jeg mener.

Men jeg tror fortsatt at Elliot Minor kommer til å bli store en dag.
Musikken er så bra! enough said 🙂

Elliot Minor på: Facebook, Twitter & Myspace

4 comments

 1. Helt enig, det er et band med stort potensiale, men vokalisten har en stemme som trenger å utvikle seg. Jeg likte videoen, den var kreativ og fin. Rett og slett fin.

  Sv:Det er kjempebra at du kommer med dine synspunkter, du er ikke alene om å mene dette, og det er viktig å få frem. Så takk!
  .-= Silje´s last blog ..Hjelp meg! =-.

 2. Jeg synes det er herlig at du tenker sånn! Jeg sliter litt med å tro på det selv enda, men jeg satser på at det kommer seg. 🙂

  Vet ikke om du har lest The Secret? Den er basert på en teori om at hvis du lever som om du hadde livet du ønsket, og tenker at du har, har fått til og gjort alt du vil så vil det skje. F.eks se bort ifra alle vonde tanker. Være hyggelig mot folk selv om du føler deg mislikt, så får du bedre respons tilbake osv. Prøvde det ei stund og det funka! Men det er veldig slitsomt å kun tenkte positivt og optimistisk hele tida, da. 🙂
  .-= EVANETICA´s last blog ..I skyggen av et nytt liv (1) =-.

 3. Hadde sikkert vært rått å få med seg disse live. Litt “gi faen”-følelse nytes best på konsert. 🙂 Men synes pop-punk band, som All Time Low, You Me At Six, Elliot Minor, Boys Like Girls osv, fort blir altfor like. Og noe som jeg også synes går igjen er den “unge” vokalen.
  .-= Sandra Marie´s last blog ..sorry fraværet =-.

Comments are closed.