Ny video fra Biffy Clyro

I’ll only see your good-side, and believe it’s a miracle..

Biffy Clyro – God & Satan

Blinking eyes encased in rust


Tre uker igjen!

6 comments

  1. Haha, ja faktisk 😛 Jeg vil se Hellish Outcast, så da må jeg der også 😛
    Du får kose deg i Danmark, du får nok sjansen til å se Gojira igjen en annen gang 😉

  2. en fantastisk utrolig herlig sang, ingen musikkvideo kan endre på det. Biffy Clyro e helt up there blant mine største favoritter no, og akkurat no by far det som går mest på iPod’en 😀

  3. sv;
    kan ikkje kreditere deg utelukkende til deg, men kan si du var sterkt bidragsytende til å fylle det begeret som rant over og fikk meg til å sjekke ut Biffy Clyro litt i forveien av Hove, og så var det å se de live på Hove og så at eg kjøpte albumet spikeren i kisten ^^,

Comments are closed.