Ny sang fra Molotov Jive

Hadde ikke Elliot Minor avlyst Oslo konserten sin i 2008 hadde jeg aldri fått opplevd Molotov Jive. Og en takk til Razorlight som hadde de som oppvarmingsband. Fikk en wow-følelse da jeg fikk se Molotov Jive, de var faktisk bedre enn Razorlight. Gleder meg til album nr 3! og på Record Store Day så fikk jammen meg en liten smakebit fra det kommende albumet 🙂

Det er noe med den stemmen til Anton Annersand som er så ubeskrivelig. Vet ikke hva jeg skal si, elsker stemmen hans den er så dyp.

5 comments

  1. Åja, nydelig! Synes de er herlige, men har aldri sett de live:-) Det må jeg få gjort!
    .-= Ane´s last blog .. =-.

  2. Kanskje du ser meg i Bømlo:-) Hadde vært gøy å kommet til deg en tur når du er der. Hvis vi ikke jobber da, vell og merke.
    Ja, vi må reise på konsert med de sammen:-)
    .-= Ane´s last blog .. =-.

Comments are closed.