Norway Rock!

Jeg fikk jo ikke dratt hjem etter Roskilde, så jeg har ikke laderen til min canon med meg.. så jeg er redd for å ta for masse bilder av ubrukelige band! Så nå prioriterer jeg Killswtich Engage, Kamelot, Slash, Audrey Horne, Enslaved, Gary Moore, Anvil, Epica, UDO, Bullet For My Valentine og Sebastian Bach. Viss jeg får tid, så stikker jeg til en fotobutikk i byen i morgen og kjøper en canon-lader. Til nå så står det at det er massevis av batteri igjen, så I’m playing it safe! to band igjen i dag, og jeg skal nok klare meg. *hopefully!*

Vinket til Anders og Tommy, to stk busy musikere i et fantastisk band; Purified in Blood!

Hilste også ganske så raskt på Kjetil Greve i stad, med andre ord; Audrey Horne has arrived! Gleder meg sykt til å se de i morgen!

Kommer et oppsummeringsinnlegg senere i kveld. I mens sjekk ut flere bilder på Rockblogg!

btw. R.I.P. Garage Oslo 🙁 you were a favorite!!

3 comments

  1. Kvar ligger bildene du har tatt på rockblogg? skulle likt å sjå fleire! Kan faktisk leite litt til etter på sidan eg har masse tid å slå ihjel!

    Såg at det står festival guide på bloggen om Malakoff Festivalen! Skal du dit? Eg har vert der to år på rad no, og det er fantastisk viss det er fint vér! Lineupen er også veldig god i år. Men sidan eg skal på Utkantfestivalen og eg må jobbe, måtte eg velje vekk Malakoff denne gongen.

    Kos deg på Norway Rock! 😀

Comments are closed.