Norske favoritter #3 – Kaizers Orchestra

I dag ble jeg intervjuet foran hele klassen. Jeg ble spurt om bloggen og musikk. Ett av spørsmålene var beste konsertminne. Jeg ble litt satt ut for jeg har jo vært på kanskje 200 konserter. Hvordan kan jeg velge èn favoritt? Jeg kom på første gang jeg så Kaizers Orchestra. Det var 2006 i Sverige. Det var mitt andre besøk til Hultsfred Festivalen. Jeg skulle egentlig se Deftones. Men i stedet for å vente så sjekket vi ut Kaizers sin konsert som var på en mindre scene.

So this face happened..
221605_15232830197_7999_n

Som dere ser så endte vi opp helt framme på Kaizers. Vi gikk også glipp av Deftones (ingen overraskelse der). Har i etterkant sett Kaizers Orchestra 12 eller 13 ganger. Det er det bandet jeg har sett live flest ganger. En soleklar norsk favoritt me andre ord. Jeg har enda ikke opplevd et band som gir en liveopptreden som Kaizers. Kiss gir blod og konfetti og Rammstein flyter over publikum i gummibåt, men de slår fortsatt ikke Kaizers Orchestra.

Jeg har forresten danset på et slikt oljefat på en intimkonsert i Stavanger. I was wild once..

One comment

Comments are closed.