Norske favoritter #1 – Honningbarna

© Jarle H. Moe

Jeg vil starte noe nytt på bloggen, nemlig presentere mine norske favoritter. Jeg har ikke akkurat lagt skjul på hvor glad jeg er i norske band og artister, så hvorfor ikke lage noe bare for dem. Da jeg vokste opp var det ingen som spilte i band eller hadde noe form for musikksmak på den delen av øyen der jeg bodde. Derfor blir jeg så glad når jeg ser unge personer lage god musikk. Ja, jeg sikter til et ungt band her (vel det er unge i mine øyne). Nemlig Honningbarna. Honningbarna gjør det veldig bra om dagen. Akkurat nå er det på turné med Razika. De skal også spille med Skambankt i Danmark. Speaking of Danmark, de spiller også på Roskilde (igjen) nå i sommer. Det blir ikke større enn Roskilde i Norden. Jeg synes dette er rett og slett fantastisk og vel fortjent! Men nok skriveri, la oss høre på musikk!

Bildet brukt i teksten er tatt av Jarle H. Moe, resten av bildeserien kan du se her.