Man kommer ikke nærmere Kiss enn dette

You wanted the best, you got the best!

Bergens beste:

(note: Tarjei Strøm fikk omgangsyken og ble erstattet av Kjetil Greve. Burde nesten redigert anisktet til Tarjei bort og limt inn Kjetil sitt. Jeg er dessverre ikke så kreativ…)

Kiss kommer til både Trondheim og Oslo i sommer. På grunn anledningen bestemte Bergens beste musikere seg for å dedikere en kveld til Kiss på Garage.
Jeg hadde sett Kiss live på Koengen for to år siden. Det var fantasisk; fireworks, konfetti, blod, tunga til Gene, alt man kan ønske seg og mer av Kiss. En uforglemmelig kveld.

Onsdag 12.mai klarte jeg å overtale min kjære venn Silje til å bli med på Garage for å hedre Kiss. Bare for å få et lite tilbakeblikk på det vi opplevde for to år siden. Det var ikke det samme, men det var bra!

Bandet bestod av medlemmer fra Audrey Horne, Sahg og Deride. Som dere vet så er det to først nevnte favoritter av meg, så jeg storkoste meg nesten bare på grunn av det. De spilte gode gamle sanger og stemningen var på topp. Det var en person som stod helt framme og han var så med, sang og danset. Det var rett og slett litt morsomt å se på, men fy som han elsket det. Det var jo Kiss sanger, whats not to love?

Stemmen til Olav kunne nesten vært Paul Stanley. Tony var ikke langt i fra Gene Simmons han heller. La merke til at Thomas var blitt bedre på scenen enn sist gang jeg hadde sett han. Kanskje han hadde fått i seg litt Kiss magi? Han har alltid vert en dyktig gitarist, men denne gangen var det noe spesielt, håper han fortsetter med det. Kjetil er rå på trommene. Det var som sagt Bergens beste på scenen.

Ååå for en kveld, for en hyllest! Kommer til å savne slike kvelder når jeg flytter fra Bergen (bare to dager igjen…)

3 comments

  1. Har faktisk nesten aldri tatt trikken, merkelig nok :p Har som regel holdt meg til buss eller bane. Men det er i nærheten da. Måtte nesten søke på kartet på gulesider og sjekke :p Ligger omtrent på veien til skolen for venninna mi. Kjekt å bo rett ved bunnpris da :p
    .-= Eva´s last blog ..den fortapte sønn vender tilbake (eller noe sånt) =-.

Comments are closed.