Musikknytt

MUSIKKNYTT – UKE  47
♪—-♫—-♪
♪ Til neste år drar svenskene i In Flames på klubbturnè i Skandinavia! Bergen, Stavanger og Trondheim er de norske byene som får besøk. Hele turnèlisten finner du her.

♪ Tidligere i dag postet Snow Patrol på sin hjemmeside at de kommer til Skandinavia. Landene var Norge og Sverige, mens byene var København og Stockholm.

© snowpatrol.com

Dessverre så var byene rett og landet feil. Snow Patrol kommer til Skandinavia, men Norge ble det dessverre ikke. Snow Patrol-fansen i Norge får trøste seg med musikkvideoen til ‘This Isn’t Everything You Are’.

Freddie Mercury er død, Michael Jackson er død, men allikevel får vi snart høre en duett mellom de to, iallefall i følge seher.no (kremt!).

The Megaphonic Thrift slipper nytt album neste år, og her får du en smakebit med den nye låten ‘Tune Your Mind’.

♪ I følge sin Facebookside holder Slash på med nytt album! 13 sanger skal spilles inn, tre er allerede klare. Noe å glede seg til?

♪ 5.desember slipper Gallows EPen ‘Death Is Birth’. Det blir deres første utgivelse etter de byttet ut vokalist Frank Carter med Wade MacNeil (Alexisonfire).
EPen kommer til å inneholde låtene ‘Mondo Chaos’, ‘True Colours’, ‘Hate! Hate! Hate!’ og ‘Death Is Birth’. Den slippes som sagt digitalt den 5.desember og 13.desember slippes den i fysisk form og kan nå bestilles her.

Avslutter ukens musikknytt med Gallows – Mondo Chaos

I morgen slipper Copenhell endelig sine første navn! De lovde slipp 15.nov, men har utsatt og utsatt. Viss morgendagens slipp også blir utsatt, så blir jeg sint.. Jeg er allerede skuffet.