Muse til Bergen


Bilde lånt fra Live Nation

Muse kommer endelig til Bergen!
Selvfølgelig etter jeg har flyttet fra byen, men det skal nok ikke stoppe meg for å se de på Koengen.

23.juli spiller de på Koengen.
Billettene koster 650,- + avg. og kommer i salg førstkommende mandag på billettserive, forhåndsalget starter i morgen mellom 09:00 og 17:00.

Passet jo perfekt at jeg hadde valgt Muse som ukens sang på bloggen.
Muse x2 i år! Love the thought of that 🙂

Har forresten blogga på Roskildebloggen.

– Else

6 comments

 1. Jeg har så lyst, men nei, jeg er ikke tilbake i Norge…

  Du kommer nok til å passe godt inn på journalistikk. Håper du kommer inn. Er det vanskelig å komme inn der? Og kunne du tenkt deg å studert noen andre steder enn Oslo?

 2. I første omgang er jeg her til slutten av Juli, tidligest 25. Men jeg satser jo på at jeg kommer inn på noe av det jeg søkte på, så da er jeg tilbake igjen i midten av september eventuellt oktober og 6-7 år frem over. Det forstår jeg godt, men du har ikke tenkt på utlandet? Haha, jeg merker at jeg har en salgs vervekampanje til studier i utlandet (England) for tiden…

 3. Har sett Muse live før, det var ikke spesielt spennende. Nei, takk.

  Glemte forresten helt å svare på den forrige kommentaren din, men jeg ble nysgjerrig: Hvorfor er Roskilde en big deal spesielt for deg? Har du et spesielt forhold til festivalen, eller… hva mente du? Uansett er det en kjempestas blogg-gig du har fått deg!
  .-= bananbra´s last blog ..So very you =-.

 4. hey olding(i forhold til deg) av en småbarnspappa med 1-åring / 4-åring og daglig leder virke har ikke så lett for å slite seg ut av sofaen når det først er noen timer fri 😛 Ja jeg synes Flip Ultra HD-en gjorde jobben brukbart 😀

  PS: Du e jo sykt flink te å støtt opp på konserta da 😀

Comments are closed.