MAI!

Click here to read this entry in English


Sorry for lite bloggposter i det siste. Men jeg har faktisk en god unnskyldning. På tirsdag reiste jeg til Oslo og så Kill Hannah’s første konsert i Norge. Les omtale på Rockblogg.no her.
I går jobbet jeg 8 timer, så gikk jeg på Bergensfest og fikk med meg Social Suicide, Kvelertak og Purified In Blood. Det var kjempe gøy! tenkte jeg skulle skrive omtale på Roskildebloggen.
Så har jeg tenkt å la mine omtaler havne på de sidene jeg skriver for. Men de konsertene jeg betaler for kommer her. Så når jeg flytter til Oslo til høsten blir det nok en del konsertomtaler på denne bloggen tror jeg.

Mai måned!
– Jeg blir 22!
– Slutter på Spar
– Fytter til Bømlo for sommeren (og begynner på en ny Spar :p)
– Audrey Horne konsert
– Kiss kveld på Garage

Så ja, mye forandringer i vente. Har også planer om å kutte ut ukens sang og bare poste sanger jeg liker randomly 🙂

Sier skål med en kopp te! og forhåpentligvis får jeg tid til å skrive om gårsdagens konsert i morgen. Selv om jeg kanskje bør pakke.. flyttebil må komme snart!
Forresten, noen som vil kjøpe en vaskemaskin? den har 1års garanti igjen og jeg elsker den! men den får ikke bli med på flyttingen. Så send en mail viss du vil kjøpe en Whirlpool kjøpt i fjor 🙂

6 comments

  1. Sv: Ja, skal se de i Oslo i juni. Det blir sikkert kjempe gøy! Får du konserter du skal anmelde på Roskilde, eller kan du velge selv?:-)
    .-= Ane´s last blog ..30. juni =-.

Leave a Reply