Lydverket

Jeg var i Oslo på mandag og tirsdag for å få med meg Biffy Clyro. Planen var egentlig bare å gå på konsert på mandagen og reise tilbake til Bergen tirsdags morgen. Men så spurte Asbjørn om han skulle ordne gjesteliste til Lydverket, noe jeg ikke kunne takke nei til. Så jeg utsatte turen hjem til Bergen noen timer.

Må vel nevne at etter to år med konsert-pendling til Oslo, var mandag den dagen jeg klarte å glemme konsertbilletten igjen i Bergen. Dette kom jeg på etter å ha sittet i toget i 3-4 timer. Den følelsen av angst og stress over hele kroppen, det var skikkelig ekkelt, og konserten var blitt utsolgt i tillegg! Jeg kom heldigvis på at jeg hadde en ticketfast-billett, så Line printa den ut for meg. Og da det var gjort kunne jeg senke skuldrene..

Konserten var helt fantastisk! Omtalen kommer senere i kveld eller i uka en gang.

Nå skal jeg fortelle om Lydverket (som ble vist på NRK1 i går kveld klokken 23:15).

Foto: Rashid Akrim/NRK P3 (klikk for flere bilder)

Internasjonalen var stappet med Biffy Clyro fans, de fleste hadde jeg sett på konserten dagen før. Den største overraskelsen blant publikum var vel at Billy Talent hadde lurt seg inn, de snek seg forbi oss mens vi stod i kø. Må innrømme at jeg og Line ble litt starstruck, siden vi ikke hadde forventet det i det hele tatt. Billy Talent faktisk! Men de spiller jo i Oslo i kveld, så man burde jo skjønt det. En hyggelig overraskelse var det iallefall.

Gjester i studio var Tor Milde, Ole Paus og selvfølgelig Biffy Clyro. Etter opptaket var gjort spilte Biffy Clyro en liten minikonsert for oss i publikum. Jeg var heldig og fikk med meg The Captain to ganger, God & Satan og Mountains, så måtte jeg gå. De spilte vel to sanger etter jeg gikk, Machines og Many Of Horror, viss jeg husker set-listen rett. De var vel ferdige rundt 23, mens natt-toget til Bergen gikk 23:09.
Foto: Rashid Akrim/NRK P3

Litt trist at jeg gikk glipp av Many Of Horror akustisk, men sånn er det når man må jobbe onsdagsmorgen.

Biffy Clyro. Lydverket. Oslo skuffet ikke som vanlig. Takk til Asbjørn som gav meg og Line gjesteliste til Lydverket (selv om det var fullt) og for at han brydde seg da jeg hadde glemt billetten min, takk til Line som gav meg en plass å sove og for at hun printa billetten jeg så fint hadde klart å glemme. Jeg har hatt det kjempe gøy!

Klikk her for å se sesongstarten på Lydverket.
– Else

5 comments

  1. Brownie er alltid godt, nam 🙂
    Prøve og holde deg unna alkohol ja, det har jeg sagt mange ganger, hehe.. Men det holder aldri lenge for meg :p
    .-= Lotte ´s last blog ..The Weekend =-.

  2. Det er ofte sånn! Til helgen skal jeg faktisk drikke både fredag og lørdag, merker jeg gruer meg allerede, uff, for mye på en helg :p
    Så utrolig bra du fikk ordnet konsert billetten din forresten. Om det hadde vært meg tror jeg at jeg hadde stressa meg ihjel på toget :O
    .-= Lotte´s last blog ..The Weekend =-.

Comments are closed.