Long time, no see

Nå er det lenge siden det har vært Musikknytt på bloggen. Jeg ser jeg har fått nye lesere, og flere lesere gir inspirasjon og vilje til å blogge oftere. Så nå skal jeg prøve å ha Musikknytt hver uke. igjen.. får se hvor lenge det varer denne gangen.

Musikknytt Uke 40

♪ Litt gammelt nytt først. De fleste har fått med seg at det skal komme en film om Freddie Mercury. Ikke det? Neivel. Det er ikke filmen som vekker oppsigt. Heller mannen som faktisk har fått æren av å spille Freddie Mercury, nemlig Sacha Baron Cohen. Dessverre mest kjent som Ali G eller Borat (en film jeg aldri har sett og kommer aldri til å se). En seriøs rolle for en person som har hatt ganske useriøse roller i film. Dette blir spennede, og håper virkelig han overrasker meg til det gode. For jeg er skeptisk!

Carl Norén fra Sugarplum Fairy, prøver seg som solo-artist. Han har en flott stemme og ser godt ut. Men nå som soloartist ser han emo ut. Bare se på coveret til den nye singelen ‘The Anger’ her. Det er nesten som å gå tilbake i tid til The Used som så litt slik ut. Men ja, vi får bare ønske han lykke til på solokarrieren. Den nye singelen finnes forresten på Spotify.

I de siste dagene har jeg fått lest på bla annet VG om hvordan Hallgeir Skretting Enoksen fra Purified In Blood hoppet fra tre meters høyde (uten sko!) og knuste helen. Slik som VG beskrev det, ble jeg kvalm at jeg ikke klarte å lese noen av de artiklene som ble skrevet. Kom halveis også måtte jeg stoppe. Brutalt. Sist gang jeg så Purified In Blood var på Rått og Råde. Enoksen hoppet der også. Han klatret, hoppet ned, hoppet i publikum, han hoppet til og med under Kvelertak’s konsert. Ja, Enoksen er kjent for å hoppe. Nå kan du se videoen av hoppetLydverket. Det aller beste med videoen er at etter hoppet, så fortsetter han å synge litt før han la merke til at det var noe galt. Sånt liker man!
Glenn Cato Rasmussen skal fortsette for Enoksen (som må kutte ut resten av turnéen).  Rasmussen hadde jo egentlig slutta i Purified In Blood, men på årets Hole In The Sky sa han at han var tilbake i bandet igjen, tjohei!
EDIT: (advarsel, “sterke scener”) Bilde av helen etter å ha blitt sydd sammen.

Kings Of Leon kommer snart ut med nytt album, ‘Come Around Sundown’. Og dere som er store fans kan se intervju med bandet her, hvor de snakker om låtene på alumet. Jeg tror det er det de snakker om.. Jeg er ikke stor fan, så jeg har ikke sett intervju.

..Forhåpentligvis kommer det et bedre Musikknytt neste uke 🙂

16 comments

 1. Tusen takk 😀 Ja bilde kommer, sikkert 40 stk! Haha, neida, men det kommer bilder av den 😉

  Jeg ble nesten litt skuffet da jeg hørte at Enoksen knuste hælen sin. Jeg hadde jo sett frem til PiB og Kvelertak på fredag, men jeg føler liksom det blir litt feil uten ham. Jaja, jeg så han jo da de varmet opp for Gojira i august.

  1. sv; gleder meg til å se bilde 🙂 jeg skal ikke på konserten på fredag, men de spiller plater på Garage etter konserten så der skal jeg 🙂

 2. Blei rett og slett lei meg når eg hørte at Sacha Baron skal spille Freddie. Med tanken på dei tidligare filmane han har spelt i. Han kan bare prøve å fucke det opp!

 3. Oi, Sacha Baron Cohen som Freddie Mercury kan bli interessant. Men jeg har troa på at det kan bli bra jeg!

  Jeg liker musikknytt(ene?) dine 😀

 4. Jeg syns du skal lese boka. Det var en skikkelig annerledes non-fiction bok. Lett å leve seg inn i og utrolig bra. 🙂

 5. Haha, da er vi to. Du virker nå som du får med deg alt du trenger hvertfall:P

  Nei fy faen. Til det motsatte er bevist hater jeg regissøren eller hvem nå enn som fant ut at den klovnen skal spille Freddie Mercury.

  1. Sv; får med meg det viktigste 🙂
   kanksje komikeren vil bli en seriøs skuespiller? selv om jeg er redd han kommer til å ødelegge filmen!

 6. sv: ja det er desverre sånn i volda. det er ingen som orkar å bevege seg utanfor døra for ein konsert, og det er så veldig dumt for banda/artistane, fordi dei fortjenar så mykje bedre.

 7. Gleder meg til Kings of Leon-utgivelse! De knuste hælene hørtes helt forferdelig ut. Tror jeg holder meg til din beskrivelse ; )

  Tusen hjertelig takk for bidraget til fotokonkurransen min!

Comments are closed.