Lana Del Rey – West Coast

Lana Del Rey har kommet ut med ny singel og video, West Coast. Neste uke er hun også ute med nytt album. Jeg gleder meg som en unge på fornøyelsespark.

My pussy taste like pepsi-cola
Det er bare Lana Del Rey som kan synge de ordene uten å virke som en gal person. I andre tekster sier hun – yeah, my boyfriends pretty cool, but he’s not as cool as me. Det stemmer jo. Lana Del Rey er dødskul. Ja, det finnes dessverre de videoene der hun bommer helt på tonene og høres ut som en hest, men sangtekstene, melodiene og hennes dådyrøyne er hva som sjarmerer meg med Lana Del Rey. Jeg har en liten girlcrush rett og slett.

På lødag skal jeg se henne live! Born To Die er et album jeg ikke har klart å slutte å høre på. Når det kommer til album så har jeg mine perioder, jeg kan høre på Audrey Horne i en uke, så en uke med Molotov jive, men Lana Del Rey er noe jeg kan høre på hver eneste uke. På vei til jobb, til skolen, på trening.

Hvorfor så glad i Lana Del Rey?
– They judge me like a picture book, by the colors like they forgot to read.
Jeg skal ikke prøve å overbevise noen over hvorfor Lana Del Rey er fantastisk. Det er jo en grunn til at lørdag er den dagen på Bergenfest som er utsolgt. Jeg nekter å tro at det er Lars Vaular som selger. Låtene hennes må høres, sangtekstene må leses, og man må synge høyt med og kose seg.

Lørdag, kan du ikke være her snart?