Ladyfest Oslo 2014

Slik beskrives Ladyfest i følge presseskrivet:

Ladyfest startet i Olympia i USA i 2000, og har siden spredd seg over hele verden. Det er et overordnet forum som jobber for å vise fram kvinner innen kulturelle felt som musikk, politikk, litteratur og andre kunstneriske uttrykk. Med dette vil Ladyfest drive kompetansehevende arbeid for kvinner i kulturverden, og dessuten være en aggregator i å organisere utøvende kvinner på tvers av sjangere og̊̊ uttrykksformer. I Oslo arrangerer vi Ladyfest for tiende gang i 2014.

For tiende gang arrangerer Ladyfest Oslo festival i uken rundt kvinnedagen. I år er festivaluken satt til 6.-9.mars, og har en oppvarmingsdag søndag 2.mars. Festivalen arrangeres i sammarbeid med mange enkeltpersoner og organisasjoner. Oppvarmingsdagen blir det holdt foredrag og kunstnersamtale med den russiske feminist-aktivisten Mikaela. Dette skjer på RAM, og er et åpent og gratis arrangement. For programmet over alle dagene sjekk ut her.

Cell7_pic2

Headlinerern for Ladyfest er Cell7. Som er en halvt filippinsk, halvt islandsk rapper, låtskriver og lydteknikker. Det har vært snakk om at hun ga ut det beste kvinnelige rappalbumet i 2013. Med andre ord; en artist du ikke kan gå glipp av!

Akkurat nå har Ladyfest en pågående konkurranse hvor du kan vinne gratis inngang til 8.marsfesten for deg og en venn. Sjekk ut konkurransen her.

Sjekk ut Ladyfest på:
Hjemmesiden
Facebook