La oss glemme Sonisphere, og heller dra til Malmö

Sonisphere er blit lagt i glemmeboka og neste festival blir faktisk en annen en i Sverige. Malmöfestivalen! Den er ikke på festivallisten for det bestemte vi oss for i går. Det er visst ikke så dyrt å dra fra København til Malmö.
Ja, jeg må vel si at sommerjobben er over (i dag var siste dag!) og på mandag reiser jeg og Alexander hjem til han i København. Det skal bli deiligt 🙂

Jeg prøver å mikse privatliv og musikkliv på bloggen, håper dere liker det.

På Malmöfestivalen skal vi definitivt se Band Of Horses, Against Me! og Johnossi. Viss det regner like mye som Sonisphere på denne festivalen, blir det aldri mer igjen en svensk festival på meg (neida! :p). Men som dere ser så er festivalen gratis! Jeg ville bare gni inn at jeg skal se Band Of Horses GRATIS. Jeg betalte ikke for reisen til København (pappa er gullmedlem i SAS Eurobonus), og reisen til Malmö er prisen på en dansk togbillett. Åh, gleder meg.. Selv om det kanskje er flom i København akkurat nå..

9 comments

  1. Åh, så koselig da, både tur til København og festival i Malmö. Jeg har også glemt Sonisphere, den ble glemt etter konserten på onsdag, helt utrolig konsert.
    Om jeg skulle på festivalen i Malmö, og det hadde begynt og regne, så hadde jeg bare gitt opp festivaler i Sverige, de er bare dømt til å mislykkes 😛 Kos deg ihvertfall 🙂

  2. Ahh, da så! Men jeg har begynt å tvile litt, for jeg har enda ikke kjøpt pass, for jeg har hele tiden tenkt at jeg kjøper når jeg har nok penger, men nå har jeg ikke penger i det hele tatt, og jeg får ikke lønning før 31. august, så jeg vet ikke om det blir noe HITS på meg i år 🙁

  3. Åh, nå er det lenge siden jeg har lest på bloggen din! Så mye som har skjedd siden sist.. Heldige du som skal se Band Of Horses, også gratis til og med! Blir misunnelig, merker jeg. Men det kuttet på fingeren så ikke noe godt ut, håper det har blitt bedre nå. Sonisphere hørtes ræva ut, men da vet du hvertfall hvor du ikke skal dra neste år :p Også får du ha lykke til i kampen mot alle twilight-fjortisene om Alexander 😉

  4. Men hei! Jeg jobber litt med/for Saving Gloria som fotograf, og ved å fikse spillejobber, og tenkte jeg skulle google dem for å se hva som dukket opp. Da så jeg en Video om en kar som tipset om dem, og lenger ned var det noe som stod at du likte de godt. Jeg kjente deg igjen på bildet med en gang, og trodde knappt det jeg så. Jeg gikk på Folkehøyskolen med Cato, og vekslet et par ord med deg da, om jeg ikke tar feil. Og nå dukker du plutselig opp igjen. ganske kult… 🙂

Comments are closed.