Konsert på lørdag!

Click here to read this entry in English


På lørdag skal jeg se Third Brigade for første gang.
Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg egentlig ikke råd, men snille Frode fra KLEManagemENT ordnet både meg og Tina på gjestelisten. Snill!

Third Brigade gav ut debutalbumet sitt ‘A Strangers Confession’ i begynnelsen av året. Et album med 10 flotte låter. Selv har jeg hørt gjennom albumet et par ganger og jeg synes det er bra. Fengende låter, melodisk hard rock, just the way I like it.
Et av de mest lovende hardrockbandene i Norge” i følge mine gode venner i Pyro (og de har som oftest alltid rett!). Så nå gleder jeg meg mye til lørdag.

Viss du er i Bergensområdet så synes jeg du bør ta turen til Inside lørdag 27.mars for å se Third Brigade og oppvarmningsbandet Fairy. Så ses vi kanskje der!

..og dette fant jeg på youtube.

Noe å se fram til!

Third Brigade på:
WimpSpotifyMyspaceTwitter

De varmet opp for Audrey Horne på John Dee nå i mars, noen som var der?

– Else

9 comments

 1. Duu, Else! Jeg bare lurer på en ting. Jeg kjøpte jo en god del HIM-ting av deg for et par år siden, hvis jeg ikke husker veldig feil :p Og blant de tingene var den Wings of a Butterfly-promoen med cd og dvd.. Husker du hvor du fikk din ifra? Jeg bare prøver å finne ut hvor de ble gitt ut, skjønner du.. Jeg har en til, og den fikk jeg fra sjefen min på Musikkverket, som igjen fikk den fra selskapet 🙂 Men jeg vet ikke hvor de andre “kommer fra”, så hadde vært veldig fint om du visste hvor din stammer fra :p

  – Janne

 2. tror jeg fikk den av Pyro, hvor de fikk den fra er vanskelig å si.. men regner med det er plateselskapet som har sendt det rundt omkring 🙂

 3. I’ve had it, no gir eg offisielt etter for presset: eg skal prøve å bruke bloglovin.
  Implisitt kommer eg forhåpentligvis til å kunne følge litt bedre med på bloggen her =)
  På tampen, 2 spørsmål:
  1. Hvis eg skal høre bra saker av Biffy Clyro, ka skal eg høre? Aldri hørt noe særlig på de, men tenkt å gjøre et forsøk og då virket du som rette person å spørre.
  2. Bruker du Wimp, og i så fall: ka syns du om det? Eg prøvde beta’en, men gikk fort lei ettersom den var dødstreg og i bunn og grunn var Spotify minus noen funksjoner. No har eg då fått 30 dager (elns) gratis, men undrer på om den ferdige utgaven har blitt noe særlig bedre enn betaen og om eg i det hele tatt skal gidde å prøve det opp mot Spotify. Help? =)
  .-= Espen HK´s last blog ..Hele mitt liv =-.

 4. SV: haha.. Trur eg nøyer meg med å sjå bilde av drakta. Visst eg skal sjå ein heil kamp med eit norsk lag må eg drikke meg snydens først!
  .-= Line´s last blog ..Just like neon =-.

 5. sv;
  Jau, har hatt bruker der lenge, men var jo bare det å faktisk bruke bloglovin’ det står på…har kommet meg til Bergen ja, vært her siden fredag kveld ^^,

  1. Skal sjekke ut når eg har litt tid for meg sjøl =)
  2. Joda, kjenner til pro’s and con’s angående konseptet Wimp, men den praktiske løsningen eg e nysgjerrig på. Testet som sagt betaen, og dersom du gjorde det samme lurer eg på følgende:
  – Har den ferdige utgaven de samme treghetsproblemene som betaen? (Etter å ha kjørt programmet kontinuerlig i noen timer blir loading latterlig lang for lengre playlists o.l.)
  – Har den ferdige utgaven de samme manglende delingsmulighetene som betaen? (Kan kun linke playlists, ikke enkeltsanger, artister etc.)
  – Generelt, hvilke andre merkbare endringer har blitt gjort (utenom rent estetisk designendring) fra betaen til den endelige utgaven?

  Tiltak å prøve ut, vet du 😉
  .-= Espen HK´s last blog ..Hele mitt liv =-.

Comments are closed.