Kaizers Orchestra’s nye singel

© Paal Audestad // paalaudestad.com

Første smakebit fra neste års albumtriologi er endelig her.

Kaizers Orchestra – Philemon Arthur & the Dung


De som sist har fått sett Kaizers Orchestra live har allerede fått opplevd den nye singelen. Som med resten av låtene til Kaizers Orchestra så er den mye bedre live. Kaizers Orchestra er et liveband, Skandinavias beste liveband. Neste gang de spiller på en scene blir ikke før neste år. Nå er det bare å gni seg inn med litt tålmodighet til triologien, Violeta Violeta, og feiring av bandets 10års jubileum i 2011.

9 comments

 1. Jeg DIGGER den! OG bildet.

  Det ordna seg med billetten forresten. Får hente den ut istedet 🙂

 2. Hmmmm, veldig polert. Nå har jeg lyttet til liveversjonen i et halvår, og også sett den fremført live, så jeg vet ikke helt. Men jeg liker det! Vet bare ikke hva jeg foretrekker enda.

 3. Åhåhåh, nå har jeg kjøpt den og fått hørt den med ekte lyd. Jeg tar tilbake alt negativt jeg har sagt, jeg bøyer meg i støvet for guttene våre! <3

 4. Har enda ikke fått se de live. Synd, for liker de veldig godt.
  Forresten, nominerte deg til beautiful blogger award =)

 5. oh my God så hott Janove var der! Grrrr. Det er nesten så jeg begynner å høre på de igjen.
  Jeg møtte Geir på Verkstedet i Oslo for noen mnd siden, drita som jeg var skulle jeg absolutt prate med ham. Lol. Han var en hyggelig kar da, hadde det skjedd for fire-fem år siden hadde jeg nok vært høy som ei fele. Venninna min logget seg på facebooken min og la ham til som venn samme natt, uten at jeg visste det. Fy faen så dårlig gjort!! Han har ennå ikke svart på requesten. Ikke så rart. Hahaha

Comments are closed.