Jippi!

Jeg har sagt at det skal komme forandringer på bloggen. Har ikke hatt tid i det siste fordi jeg FLYTTER FRA BERGEN i morgen 🙁 Er egentlig helt ifra meg, siden jeg faktisk elsker denne byen, det er jobben som dreper meg. Ikke kollegaene, jeg har de beste kollegaene i verden! Men jeg jobber meg i hjel for å betale en dyr husleie. I tillegg til en 110% stilling så skriver jeg jo anmeldelser for bloggen og de andre sidene jeg jobber for. Det tar tid, men det er drømmen min og det er et skirtt nærmere.

Drømmejobben på kveldstid♪
Jobben som faktisk betaler regningene om dagen.

Men ja, forandringer. Jeg skal gjøre bloggen mer personlig. Tenker litt at jeg skal blogge om å finne veien til drømmejobben. For som dere vet, og som egentlig er ganske tydelig her, så vil jeg bli musikkjournalist. Jeg skal bli musikkjournalist.
Nå som det er sagt kan jeg med glede fortelle dere at jeg skal dekke Norway Rock Festival for Rockblogg.no.
I dag ble Gary Moore bekreftet. Årets lineup kunne ikke være mer perfekt: Twisted Sister, Slash, Megadeth, Bullet For My Valentine og mitt favoritt band fra Bergen; Audrey Horne, og mine nye venner i Purified In Blood.

På grunn av min hektiske festivalsommer har jeg laget en ny side. Der jeg ha lagt ut link til hvilke festivaler jeg skal på og hvilke sider omtalene kommer på. Etter hvert som festivalene er over, så legger jeg ut link til omtalene. Does that sound good?

Vil dere ha denne personlige vrien på bloggen? Eller skal jeg fortsette med kun omtaler?

Jeg har plassert min blogg i Bømlonorske bloggkart! Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

11 comments

 1. Jeg er veldig glad i bloggen din slik som den er, men personlige innlegg er en fin bonus.

  Jeg gleder meg som en gal til Norway Rock, hvis det ikke er igjen billetter når jeg får lønning 7. juni er det stor sjanse for at det kommer noen tårer.

  Det er alltid trist å flytte fra et sted man er sterkt knyttet til, selv gleder jeg meg veldig til å komme vekk fra dette stedet og starte på nytt. Gjøre ferdig et kapittel i livet og håpe det neste blir bedre.
  .-= Silje´s last blog ..Coffee and Cigarettes =-.

 2. Åh, heldige du!! Må nesten begynne å jobbe innenfor bransjen så jeg og får goder;P

  Skulle så gjerne, men tviler sterkt på at økonomien strekker til gitt. Om bare noen hadde kjørt!
  .-= bangyourhead´s last blog ..Lost, yet found =-.

 3. Heihei!
  Synes noe virket kjent! Tror kanskje jeg har vært innom bloggen din for leenge siden. Hehe 🙂 Tenkte bare jeg skulle hilse på og ønske det lykke til med flyttinga! Håper du får det fint der i sommer 🙂
  .-= EVANETICA´s last blog ..I skyggen av et nytt liv (1) =-.

 4. Jeg har vært både på blogg.no og ipublish. Lengst på sistnevnte, så tror det må være der du kan ha sett meg før. 😉 Veldig annerledes design og sånn etter at ipublish klikka, så blir liksom aldri det samme ;o Irriterende slikt.

  Åh, det høres jo helt fantastisk ut! Skal på noen festivaler og jobbe litt jeg også! Blir sykt godt med sommer nå 😀 Stilig at du er musikkskribent! Skriver du anmeldelser og sånt, eller? 🙂
  .-= EVANETICA´s last blog ..I skyggen av et nytt liv (1) =-.

 5. Ahaa. Men det hørtes kjempespennende ut! Liker du å skrive, så er det jo greit å ikke tjene noe med en gang også. Krysser fingrene for deg, hvertfall 🙂

  Kassadame på Spar ja, hehe! Nei, jeg har jobbet som ekstrahjelp på Wagner (herreklesbutikk) i et år ut sommeren nå, men da må jeg gi meg for å gå folkehøgskole! Driver med musikk selv. Skal gå singer/songwriter nå og har gått 3 år på musikklinja, så tror vi deler lidenskapen for musikk. 😀

  Hva hører du på, forresten? Sikkert litt forskjellig i og med at du er anmelder? 🙂
  .-= EVANETICA´s last blog ..I skyggen av et nytt liv (1) =-.

 6. Jeg er virkelig stolt av deg! Du er så utrolig dyktig og fortjener virkelig å bli annerkjent for den flinke musikkjournalisten som finnes i deg. Blir spennende med mer personlig, og få følge med på veien mot drømmejobben. Jeg har tro på deg. Du vil klare det. Jeg har er ikke i tvil.
  .-= Chalten´s last blog ..THE RIPPER MASTER OF DISGUISE =-.

Leave a Reply