Jeg har prøvd meg på Sound Of Roskilde

Roskildefestivalens musikkquiz The Sound Of Roskilde startet i går.
Der kunne man høre ett lydklipp og svare på spørsmålet som hører til lydklippet, og to følgende spørsmål. Det virket som om at hvis man ikke klarte første spørsmål så var det enda vanskeligere, nesten umulig å løse de to neste. Jeg leste på Roskilde sin Facebookside hvor en person klarte å løse det ved å svare på det siste spørsmålet. Tydeligvis så er man ikke avhengig av å kunne artisten som spiller på lydklippet, så lenge man har gode søketeknikker.

Da jeg endelig hadde googlet fingrene av meg, var jeg sikker på at svarene mine var rett. Men det stod score = 0. Så da var jeg nesten sikker på at jeg hadde gjort noe galt. På fremsiden så stod det at de med høyest poeng ville bli vist på en liste ved midnatt. Så jeg trodde at vi fikk vite poengsummen like etter, og ved midnatt se hvem som var best. Heldigvis svarte Roskilde meg både på Twitter og Facebook, at vi får ikke vite om vi har svart rett før midnatt heller. Jeg hadde tydeigvis ikke lest reglene rett. For det står jo i reglene!!

Gleden av å se tallet 0 bli til 3! Alle mine tre svar var korrekte. My google-skills are awesome!

Jeg gir meg ikke før dette blir mitt:

Prøvde du deg på musikkquizen?