Iron Maiden – The Final Frontier

I kveld/natt har jeg fulgt med på nedtellingen på Iron Maiden sin hjemmeside. Det har vert nedtelling i to døgn nå, og ingen hadde anelse om hva nedtellingen gikk ut på. Da klokken slo 01:00 fikk vi se albumart, tracklist og vi fikk muligheten til å laste ned en ny sang «El Dorado» GRATIS! Les hele pressemeldingen her.

Selvfølgelig klikket serveren. Jeg kom aldri gjennom, men Kenneth kom gjennom (that lucky bastard!) og han sendte låten til meg! Og etter bare å hørt den en gang; I LIKE!

Iron Maiden «The Final Frontier» kommer ut 16.august!

Albumart: Melvyn Grant

Tracklist:
1. Satellite 15….The Final Frontier
2. El Dorado
3. Mother Of Mercy
4. Coming Home
5. The Alchemist
6. Isle Of Avalon
7. Starblind
8. The Talisman
9. The Man Who Would Be King
10. When The Wild Wind Blows

The Final Frontier Tour starter i Dallas 9.juni. De som befinner seg der blir de første som får høre ‘El Dorado’ live, og de får se en ny og skumlere Eddie. Dette får jeg oppleve 7.aug i Stockholm og 11.aug i Bergen. Jeg har så store forventninger det er nesten litt sick! Ååå Iron Maiden, finnes det noe bedre?

5 comments

  1. Maiden er og forblir Maiden og som vanlig gleder jeg meg stort til det nye albumet.
    Eldorado var kanskje ikke Maidens sterkeste men beviser at Maiden forsatt er på samme spor og lager musikk som de pleier og det er akkuratt slik jeg vil ha det.

  2. Hey, tenkte bare eg skulle nevne at når eg no googlet etter cover-bildet til The Final Frontier (“the final frontier iron maiden” på google bildesøk) så eg kunne legge det inn i iTunes (nettopp kjøpt albumet), var bildet herifra det på førstesiden, og i tillegg det første på over 500 x 500 px (et krav eg har satt for coverbildene mine, i den grad det lar seg gjøre). Tenkte ikkje over det før eg kikket på URL’en og så “[..]elsesolheim.com[..]” 😛

Comments are closed.