I need to see Lana Del Rey again!

Lana Del Rey – Bergenfest, Lørdag 14.juni 2014

Etter en time med Lana Del Rey var alt jeg kunne tenke på at jeg må se henne live igjen. De klippene på youtube hvor hun bommer på toner og egentlig ikke kan synge, må være falske. Eller så har Lana gått til en meget god sangpedagog og fikset stemmen sin til det utrolige. For fy faen den dama kan synge!

I tillegg til verdens fineste stemme er Lana Del Rey ganske så fantastisk mot fansen også. Under og etter konserten tok hun selfies med fansen og skrev autografer. Til andre artister; lær av Lana!

Jeg var på jobb tidligere på dagen, og hadde på meg antrekket blå jeans og hvit skjorte, til og med rød bh noe som hun bruker på coveret av Born To Die. Jeg har gledet meg til denne konserten lenge for å si det sånn. Etter en del forsinkelser på grunn av avlysing fra Franz Ferdinand, entret Lana scenen like over hall tolv.

Hun startet selvsagt med sangen Cola, noe som hun har gjort tidligere på turnéen. Jeg sang med, selv om min “pussy” (pardon my french) smaker nok ikke pepsi-cola. Etterfulgt av Body Electric og Blue Jeans. Lana sang bare to låter fra det nye albumet, West Coast og Ultraviolence. Hun kunne godt ha tatt med Shades of Cool og Brooklyn Baby også, synes nå jeg da. Høydepunktet for meg var Gods & Monsters og Ride. Jeg sang høyt; No one’s gonna take my soul away, I’m living like Jim Morrison. Da National Anthem startet visste jeg at det var slutten, og jeg hadde rett.

Jeg føler slutten kom på brått. Ja, vi fikk også Million Dollar Man og Summertime Sadness. Men hva med Young & Beautiful? Hva med alt det andre?! Jeg kan jo hele Paradise Edition utenatt! Jeg har full forståelse for at man kan ikke synge alt heller. Derfor må jeg se henne live igjen.

Bilder fra Bergenfest: