Hvordan ser jeg ut på en Skambanktkonsert?

Jeg prokrastinerer, så jeg har bestemt meg for å skrive om Skambanktkonserten på Ole Bulls Scene 18.feb enn å skrive første utkast på en skoleoppgave. Skambankt får ordene til å flyte, det gjør ikke skolearbeid. Dagen startet med tannlegebesøk og skole. Da kvelden kom var det endelig Skambankt for tur. Var ikke i humør for noe oppvarmingsband så jeg og min bestevenninne bestemte oss for å møte ved den blå stein 21:00. Jeg var fem minutter for tidlig ute og mens jeg stod der og ventet traff jeg på Jaran (vokalist i Yuma Sun). Han sa at han hadde vært på konsert på Ole Bulls Scene. Jeg fikk hjerte i halsen og trodde kanskje Skambankt allerede var ferdig. Han snakket selvsagt om Hold Fast som de skal spille noen konserter med eller noe sånt han sa. Så dukket bestevenninnen min opp og det var tid for konsert.

Det er typ fire år siden sist jeg så Skambankt. Det som har forandret seg er at jeg er blitt eldre. Gammel. Jeg er ikke 21 år lenger. Gamle Else. Jeg hopper ikke lenger. Hukommelsen min har blitt værre. De sangene jeg kunne for fire år siden har jeg nå glemt tekstene på.

Skambankt derimot de skuffer aldri. De leverer og så er de jo også flotte å se på. De spilte nye sanger, seminye sanger og gode gamle sanger. Med andre ord setlisten hadde en fin variasjon. Publikum var ville! De var høye på Skambankt og tok fullstendig av. All denne skubbingen fra side til side gjorde at jeg måtte flytte meg bak. Men fantastisk publikum, og god stemning. Midt under konserten fikk vi vite at bestevenninnen min vant en premie på releasefest av en eller annen snus, og hun gikk glipp av et kyss fra Tore Sagen. Hun velger Tore Sagen over Skambankt any day og var litt lei seg. I couldn’t care less. Skambankt! Jeg er glad dere er tilbake!!

Det flotte bildet av meg på toppen der er tatt av Jarle H. Moe. Han har tatt bilder av meg på konserter før, men aldri et så vakkert som det der! Han har selvsagt tatt alle de andre bildene på dette innlegget. Sjekk ut resten av bildene her.